Huomaa! Sivut ovat testivaiheessa, joten ongelmia voi vielä löytyä, jos näin on, ilmoitathan asiasta foorumiin.

Hei olisin huomenna 19.4.2014 tulossa koittamaan airsoftia mutta mulla ei oo asetta ku meni rikki :( olisiko mitään mahdolisuuskia vuokrata sellaista? :)

Ja pääseekö montuille pelaaman jousikäyttöisillä aseilla?

Late tuossa viestissään sanoi, että valitettavasti vuokraaminen onnistuu VAIN sunnuntaiksi. Ja jousitoimisilla saa tietysti tulla pelaamaan montuille, mutta se, pärjääkö sillä kuinka hyvin on eri juttu. Jos on tarpeeksi vikkelä ja sniikki, voi pärjätä hyvinki.

Okei ajattelin vaan ku oma sähkökäyttöne meni rikki nii mulla on´mun vanha jousitoiminen ase+ pistooli jousitoimine

1 laina ase ja maskki sunnuntai pelii

masterlate sanoi:

3/4. Onnistuu. Neljäs vuokraaja on sitte viimeinen, ja saa lasit maskin sijaan.
Eli maskin saat jos jollakulla on sellainen lainata.

voiko lintu vuorelta vuokrata aseen

Joo olis menossa lintuvuoreen sunnuntaina niin haluisin sen G36 lainata/vuokrata jos se olis vapaana???

Itse en pääse vkoloppuna pelaamaan ollenkaan, mutta katsotaan jos saan paikalle vermeet. Ilmoittelen tässä ketjussa lisää asiasta.

Ok

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä ketjua, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus