Huomaa! Sivut ovat testivaiheessa, joten ongelmia voi vielä löytyä, jos näin on, ilmoitathan asiasta foorumiin.

Ei ole pistooleita vuokralle.

3 kpl asevuokria menossa 22.12.

Vielä löytyy yksi AK lainalle.

22.12. lauantaina ei enempää aseita vuokralle.

29.12. Vuokrat täynnä.

Tarvittaisiin 4 airsoftettiä lainaan 4.5.2019 10.30 lauantai peliä varten. Olemme tulossa neljästään kokeilemaan mutta kilpailuhenkeä löytyy. -N1KK3 -Tuokko -XNICKE -GnBois

Viimeksi muokattu: 02:05 2019 klo: 16:12:55 / xnicke

Tervehdys! Viimeisimmät pelit tuli Vaasassa pelattua 2007 ja varusteet tällöin myytyä. Nyt kiinnostaisi tulla näin "muutaman" taukovuoden jälkeen hieman katsomaan nykyistä menoa, ja katsoa josko kipinä syttyisi lajia kohtaan uudestaan. Mikäli vain ylemmän postauksen jälkeen tarvikkeita olisi vielä lainalle (pyssy + lasit jne.), niin mielellään tulisin koittamaan myöskin tuolloin 4.5. Jos ei asetta löydy, niin olisiko laseja lainalle niin voisi tulla sivusta vilkuilemaan? Omasta takaa löytyy jonkinmoiset teollisuuden sangalliset suojalasit jos ne riittää sivulliselle.

Vilkuilemaankin saa tulla, mutta kyllä täältä pitäs irrota 5 pyssyä. Tasarahaa sitten vaan mukaan. 10€/per pelaaja.

Löytyisikö Latelta lauantaille 18.5 varusteita taas vuokraksi? Laina-AK voisi sopia käteen kun sellainen näkyi löytyvän :)

Löytyyhän tuota!

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä ketjua, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus