Huomaa! Sivut ovat testivaiheessa, joten ongelmia voi vielä löytyä, jos näin on, ilmoitathan asiasta foorumiin.

okei, mut en tarvii maskia ku mul on lasit nii voisko hintaa alentaa

Ei valitettavasti. Hinta koostuu pääosin aseesta ja käytettävistä kuulista. Aiemmin on voitu hintaa alentaa, jos on ollut esim. omat kuulat.

Hintaa alentaa vain omat kuulat. Mä voin tuoda aseen sunnuntaina vuokralle. 10€. Varmista tähän viimeistään lauantaina, otatko paketin.

tuun sunnuntai peliin 8.3.2015 ja vuokraisin aseen,maskin+kuulat

masterlate annaks aseen+kuulat 10euroo

Tuon molemmille aseen + kuulaa jonninverran (vuokra-aseen kanssa ei tule loputtomasti kuulia) ja hinta on 10€. Sunnuntaina. Tasaraha sit maksuna, okei? Ei ole vaihtorahoja mukana.

juu

entäs maski

Laseja/maskeja löytyy myös paikan päältä. Kyllä Late hoitaa, elkää turhaa huolehtiko! :D

okei

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä ketjua, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus