Huomaa! Sivut ovat testivaiheessa, joten ongelmia voi vielä löytyä, jos näin on, ilmoitathan asiasta foorumiin.

Minkä takiani voi vuokrata??

Tarkotitko et ei voi vuokrata mitään vai ei voi vuokrata G36 ja MP5???

Tarkoitan ettei tälle päivälle voi vuokrata G36 tai MP5 :) AK:n saan tuotua.

Ensinnäkin MP5, on mun omani, ja ajattelin itse pelata kyseisellä aseella. G36 on eilen avattu huoltoa varten eikä se ole vielä kasassa.

Ok... ja tartten myös maskin ja kuulia ja jos kukaan EHKÄ ei vuokraa Ak47 niin saisko sen toi sen lipaan kun muistelun et sulla oli kaks ak;ta. Niin mut kiitos tiedosta voin ottaa sen 10e ja jos se minkä kirjoitin äskön olisi mahollista niin voisin maksaa 15e jos sekin olisis täytetty??

Saat yhden lippaan, sillä toinen AK menee toiselle vuokraajalle mahdollisesti (vuokrauksista voi myös ottaa suoraan yhteyttä). Lisämaksusta kyllä saat kuulaa sitten lisää enemmän kuin kerkeet käyttää.

Ok

Mitkä aseet olis vuokrattavana keskiviikosk???

Yhdistykselllä on pari aksua, olettaisin että lähinnä niitä vuokrataan

tarvisin laina aseen keskiviikko peliin

Voinko vuokrata G36 jos se on kunnos

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä ketjua, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus