Huomaa! Sivut ovat testivaiheessa, joten ongelmia voi vielä löytyä, jos näin on, ilmoitathan asiasta foorumiin.

Olisin sunnuntaina 5.1.2014 tulossa kokeilemaan airsoftausta, mutta minulla ei ole vielä asetta eikä suojalaseja. Onko seuralta mahdollisuus vuokrata sellaiset? Voiko joku tuoda sellaiset montuille?

On olemassa vuokravehkeitä. Lasitki saat varmasti joltain. Hyvä, että oot vuorokautta ennen asialla, niin asiat saadaan hoidettua :)

Laina-AK, akku, 1 hicu ja siihen kuulia. Taisi olla 10€. Suojalasejakin löytyy lainaksi asti. Otan mukaan jokatapauksessa kaikkea extraa.

Kiitos

Korostan siis vielä kohtaa että kympillä kuulaa saa lainaksi tietyn määrä, ei niin paljon kuin haluaa käyttää. Muilta pelaajilta voipi lisää pyydellä/ota pikkurahaa ja osta/keinot on monet.

Miltäs tuntui pelata AK:lla :)?

Voisiks huomenna ottaa varmuuden vuoks mulle laina-aseen mukaan. Jos mun omasta aseesta taas akku hyytyy

AK oli tosi hyvä ase, ehkä vähän liian painava.

Lataa akku täyteen ennen pelejä! Jos on NiMH-akku, niin aloita mieluusti jo tänään lataaminen.

Otan mieluummin laina-akun mukaan kuin laina-asetta... :D ja pitäkääs tässä keskustelussa nyt vaikka vuokra-asiat vaan.

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä ketjua, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus