Huomaa! Sivut ovat testivaiheessa, joten ongelmia voi vielä löytyä, jos näin on, ilmoitathan asiasta foorumiin.

Hei!

Etsin käytettyjä ESS Profile -laseja tai jotain samankaltaisia. Vaatimuksena olisi, että silmälasit mahtuu alle, väri vihreä / musta, kunnolla ei hirveästi väliä kunhan ei ole pahempia naarmuja. Olisin valmis maksamaan ~ 30-40e.

Tarvisin myös jonkinsortin, lämpimän hatun / pipon. Hintaa saa ehdottaa.

Viimeksi muokattu: 12:01 2019 klo: 13:01:30 / Zecuel

Löytyy ESS profile NVG, mutta sinne ei kyllä kaikki silmälasit mahdu alle, saat testata, 30e, hyväkuntoiset. Tuon peleihin.

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä ketjua, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus