Huomaa! Sivut ovat testivaiheessa, joten ongelmia voi vielä löytyä, jos näin on, ilmoitathan asiasta foorumiin.

Ohjeet pelipaikalle!

Peleihimme saa tulla tutustumaan, katsomaan menoa vaikkei varusteita omistaisikaan. Ainoastaan suojalasit on pakollinen varuste sivustakatsojillekin ja niitä myös lainataan tarpeen tullen.

Asetta vuokralle? Foorumille jos jättää vaikka tähän pyyntöä tarpeesta, sellainen järjestyy kyllä paikalle. Ase & maski & jonkunverran kuulia kuuluu 10€ vuokrahintaan, omia kuulia saa tuoda myös.

Kuulat on biopakko! Eli vain kuulia joissa lukee "biohajoava". Emmehän halua että maanomistaja meitä pois alueelta häätää :)

Pelisäännöt peleissämme! joita kaikki noudattavat. Suositellaan tutustumaan & kysymään jos on epäselvyyksiä. Mitään ihmeellistä ei näissäkään ole, maalaisjärki ja hyvät tavat on lähtökohta!

Jäseneksi liittyminen on suotavaa, ja tarjoaa alennuskoodeja suomalaisiin airsoftkauppoihin, vaan ei ole pakollista pelaamista varten. Kaikki ovat tervetulleita, niin jäsenet kuin "ei-jäsenet".

Ylläoleva viesti on julkisen foorumin "ilmoitus" luontoinen postaus, mikäli selaat foorumia ilman tunnuksia.

Onko teillä joku ikäraja sinne kun tuo 8 vuotias kuvittelee olevansa jo täysin valmis pelaamaan? :)

Ei ole ikärajaa peleissä, mutta emme ole lapsenvahtejakaan, joten nuoremmille olis suotavaa olla perheenjäseniä mukana, vanhempi offarilla tms, isoveli mukana..

Nuorin pelaajistamme on aloittanu 7v ja tällä hetkellä on parikin 9-10 vuotiasta. Ikähän ei ole este, mutta harrastus on liikkuvaa ja ei täysin "kipuvapaata" joten jos joku oikeen reippaan asenteen omaava 8 vuotias halajais koittaa, ei sille ois estettä meidän puolesta.

Tämä riitänee, no ehkä sitten itse koitan myös olla mukana koska tuntuu olevan niin kova juttu päästä pelaamaan, naamasuoja ja joku gamopuku on vissiin aika hyviä asioita jos ne jostain löytyy, onko jotain muuta, voin kyllä itse olla paikalla katsomassa että ei tarvi lapsenvahtina olla!

Sunnuntaille tulossa listalta puuttuvia, joten kaikki vaan paikalle! Uusia pelaajia siis!

Onko verkkolasit/maskit sallittuja?

Lähtökohtaisesti kyllä, tarkistetaan/testataan ennen peliä.

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä ketjua, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus