Huomaa! Sivut ovat testivaiheessa, joten ongelmia voi vielä löytyä, jos näin on, ilmoitathan asiasta foorumiin.

Bell 1911A1

Ostin kyseisen aseen kun aloitin airsoftin, ase oli syystarjouksessa ja maksoi huimat 50€. Asehan on Bellin valmistama mikä ei tietenkään ole niin hirveen tunnettu suuresta laadustaan, tämän asian en tiennyt silloin aikoinaan joten olin todella tyytyväinen täysmetalliseen .45 mutkaani.

Ase on ollut monessa mukana ja toiminut äärettömän hyvin, hauska juttu oli että Oskar Kenttälän syväpuhdistuksen ja kyseisin kaasuaseen salojen avartamisen jälkeen ase alkoi toimia vieläkin paremmin, ennen kuin se hajosi.

Ase hajosi viime Berget pelin aikana, ensin lippaan venttiili irtosi ja sitten varmaan suuren kaasupurkauksen jälkeen myös muovinen kuulaohjain aseen sisällä. Ei hätää toki ajattelin, osaavaa jengiä löyty ympäriltä, lipas korjattiin ja aseen mukana tullut varaosa vaihdettiin paikalle (kertoo ehkä vähän kyseisen osan laadusta) ja taas pistooli pelitti, lippaan verran. No paska, sama kuulanohjain taas rikki. Pakkasin kiltisti Betsyn pois.

Tämä blogikirjoitus alkaa perjaatteessa nyt, edellä mainittu on vain historiaa, mikä myös todistaa sen että n.s. "paskalla" merkillä voi pitkälle päästä jos kerrankin on tuuria ja maailmankaikkeuden palat loksahtavat paikoilleen.Nimittäin Betsyn ylösnousemuksesta Feenikslinnun tavoin.
Olen nimittäin osan kerrallaan Berget X jälkeen hankkinut (halvalla) laatuosia rikkinäisten tilalle. Olen myös pikkuhiljaa kasvattanut lipasmäärää 5 kappaleeseen. Tämä voi kuullostaa suurelta määrältä mutta 14 tunnin aikana ilman mahdollisuutta kaasu / kuulatäydennykseen syvässä ruotsin metsässä voi johtaa siihen että "side-armista" loppuu kudit, ainakin jos minun tavoin pelaa tarkk-ampuja aseella jonka minimi-ampuma etäisyys on niin korkea että tiheässä metsässä viholliset tulevat liian lähelle.
Muut osat jotka olen vaihtanut aseeseen on "kuulaohjain" jostain ihmeellisestä superkovasta komposiittivalmisteesta ja vaurioituneeseen lippaaseen venttiili.

Nahkainen holsteri mallia Jenkki on myös hankittu, ei siksi että ase paranisi mutta on päheen näköinen. :)-Dägä

Kommentit

Kun kerran 1911A1 pääsee käsiks niin ei tahdo luopua siitä. Sen verran hyvin istuu käteen. TM 1911A1 GBB itsellä ja ei mitään aikomusta luopua tästä koskaan. Erittäin mukava pistooli missä ainoa miinus on lippaiden pieni kaasukapasiteetti.

Word!

R.I.P = Betsy :(

Vielkö o coltti toiminu?
Tähä blogipostauksee mul kyl pitää se verra sanoo et mul o tosiaa tuo sama Belli 1911 ja mul ei oo olli MITÄÄN ongelmia. Ainoot probleemat ollu lippais et ne vähä vuotaa ja sellasta, mut muuten no problemo. Tosin, tuo kuulaohjain whatever -nuplikka on tunentusti aseen heikoin lenkki ja oleta net joudun itekki sen vaihtamaa viel

On toiminut kuin junan vessa taas, otan yhden venttiilin mukaan bergettii varaosaks jos tarvii vaihtaa!

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä uutista, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus