Huomaa! Sivut ovat testivaiheessa, joten ongelmia voi vielä löytyä, jos näin on, ilmoitathan asiasta foorumiin.

NNN: Hephaestus GHK AKS-74U

Nenosen Neukku Nurkka jatkuu:

"Vara"-aseeni kesäpeleihin (Lue: Berget) on pitkän harkinnan jälkeen GHK valmistama ja Hephaestuksen osilla höystetty GBB. Olen aina halunnut GBB aseen mutta niiden huonon toimivuuden ja jammaus-altiuden takia en ole niitä ennen katsonut, ennen kuin huomasin tämän aseen.GHK on rakentanut aseen teräksestä ja puusta, ja kaiken lisäksi ase avataan ihan samalla tavalla kuin mikä tahansa AK perheeseen kuuluva ase, esim. kaikkiemme tuntema RK. Eli jos ase jammaa niin ongelma ratkeaa noin 10 sekunnissa. Asettahan voi käyttää jopa niin sanotusti "luukku" auki (pähee ;]).Ennen kuin asetta käyttää kannattaa käydä ostamassa silikoniöljyä (korkea viskosista) ja huoltaa ohjekirjan mukaiset paikat.Nyt minulla on koko niin sanottu "Berget-setti" valmiina, ainut huono tässä on se että enää en saa/voi/halua ostaa uusia vehkeitä, no katotaan taas jonkun vuoden päästä.

Ainut mistä voisin vähän kitistä on se että lippaat ovat ihan helevetin piukat ladata, luulin ensin että prkl onko ne lähettänyt jonkun ihmeen pienten metallikuulien lippat mutta kyllä ne sinne menivät ku painoi peukun kanssa.Ammuin 4 lipasta hopin läpi mutta vieläkin liian öljyssä, täytyy kronottaa seuraavan pelin aikana.

Kommentit

kuul

Kaasu kulkee normaalisti lippaissa? Sinne mahtuu sitten... PIRUSTI kaasua :P

Pähee vehjes. Tuli katottua tubesta tuosta yksi video, enkä voinu olla huomaamatta, kun esittelijä läiskäisi kätensä tuohon etukahvaan... SOLID AS HELL!!!

Paljonko tuli kulunkeja koko hoidolle kuluineen yms yhteensä?

Ase + 3 lipasta = 650 dollaria. Valitettavan kallista mutta on pähee ampuu ;p

No varmana on! :P Tuus esittelee montuillekki tota kun kelit lämpenee :)

Tulee se olemaan mukana joka sunnuntaipelit mihin osallistun ennenku lähen kesäks etelää evakkoon.

Meinaan raahata koko Berget varustus ja pelailla myös se päällä tästä lähtien! :)

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä uutista, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus