Huomaa! Sivut ovat testivaiheessa, joten ongelmia voi vielä löytyä, jos näin on, ilmoitathan asiasta foorumiin.

NNN: Real Sword SVD

Tällä kertaa NenosenNeukkuNurkassa:
Snaiperskaja vintovka Dragunova

Kauan olen odottanut ja säästänyt tätä varten.


Paketista nostettu ensimmäiseksi otin huomioon sen että ase on oikeasti painava, ja pitkä. Tämä airsoft ase haisi oikealle aseelle ja lipas oli pakattu voipaperiin.


Tuli varmistettua samalla että 11.1 volttinen stick lipo sopii, juuri ja juuri. Siitä puheenollen, niin kaikki, ja tarkoitan KAIKKI on todella, todella tiukasti kiinni, saa ottaa kunnolla, mutta rauhassa kiinni ja käyttää työkaluja ja voimaa.

Aseen mukana tuli paksu opaskirja, ja iso juliste. Aseen mukana tuli myös takuutodistus missä on dokumentoitu esim. että ase on koeammuttu. Ja ennen kuin joku kysyy niin ase ampuu lapun mukaan 129-130 m/s välillä. Saapa nähdä kun saa itse kronottaa.

Kiinavalmisteinen PSO-1 tähtäin on varustettu valaisevalla tähtäimellä, tämän otin heti irti koska johdotus oli sitä mallia että syttyy vielä palamaan. Vasaralla sain sen paikoilleen, eli ei suoraan sopinut, tästä Valentina ei ollut moksiskaan, tähtäinjalka sitten ei oikein tykännyt, kertoo vähän metallin laatuerosta. Nå pääasia että toimii niin kauan että saan itseni ylipuhuttua että 200€ eurolla ihkaoikea tähtäin "pitäisi" ostaa.


Ase on ihka oikeata metallia oikean aseen tapaan, siten siitä täytyy pitää huolto. Kädet rasvaan vaan!
Jos muistan niin kirjoittelen lisää NenosenNeukkuNurkkaan kun olen pelin, kaksi saanut pelattua.

Ase ampuu noin 120+ m/s eli noin 1.6J. Ase ampuu tarkasti ja pitkälle jo 0.28gg kuulilla. Viime pelissä aseehan jammasi mutta kuhan pääsin kotia ja käytin aseen mukana tullutta työkalua niin aseen sisäänrakennettu "anti-jammaus" toimi kuin junan vessa. Ja asehan jammasi koska leikin 0.40g kuulilla ja laitoin liikaa hoppia.

Ase hyvä ja kaunis, ja koska "vika" oli minun liiallisessa hopin käytössä niin laatukin on varmistettu.

Kommentit

Hieno on! Ilmoita myöhemmin miten toimii ja kestää. Itselle on tulossa Real Sword Type 56-1 parin viikon kuluttua.

Kyllä ilmoittelen, tähtäin muuten ei ole RS valmistava vaan random Kiina. Sanon jo valmiiksi, RS on jotain erityistä ;)

Mulla meni kämppä rikki melkee ku sen kans häärisin :)

Sama ku tiputtais erään tietyn nokialaisen lattialle? Lattia halkee... :P

Anyway... On muuten helkkarin nätin näkönen. Vaikee uskoo että se oikeesti on noin paljon paremman näkönen kunnon kuvissa kuin kaupan ottamassa promossa. Ja tästä vasta näkee miten huonon näkösiä on kopiot aseesta :P

Ihan mielenkiinnosta, paljonko tällä tulee nyt sit painoa olemaan kokonaisuudessaan? Ja paljonko painaa pelkkä lipas :D?

Veikkaan että painaa ehkä 5 kiloa? Ainakin perkelen painava airsoft aseeksi, lippaat eivät niinkään paljon mielestäni paina mutta kyllä ihan metallia ovat. Täytyy sunnuntaina yrittää päästä pelaa :)

Sais kiikarin kiinni, mahtavaa! Ja upealta tosiaan näyttää. :)

Kuinkas nuo Real Swordin aseet muuten? Esimerkkinä tuossa Stimpak linkkaamassa videossa missä tämä nainen testaa tuota Type 56-1:stä, sehän ajaaki tuon päälle niin onko nuo noin kestäviä? Tuossa tuli kans katottua sellane video missä joku upottaa CA:n aseen veteen ja ampuu jopa veden alla. Kertokaa nyt tietämättömälle että kannattaako se seuraava ase sitte olla Real Sword?

Stimpakin video taitaa olla Real Sword eikä Classic army, Real Swordit ovat periaatteessa kuin oikeaa tavaraa, eli yhtä kestävä kuin meidän kaikkien tuntema rynkky :) Real Sword on kallis mutta laadukas, niin kuin sanoin kuhan pääsen pelaamaan niin kerron mmitä mieltä olen esim. osumatarkkuudesta ja kantamasta.

Juu. Kiitos vastauksesta. Meni tuo CA ja RS sekasi. :)

EDIT: Mistäs muuten ostit tuon?

//Opetellaan editoimaan sitä edellistä kommenttia jos ei uusia ole tullut perään -.-

Redwolfairsoftista, tuli kimppatilauksen yhteydessä :)

Selvä!

Jesus kun on tyylikkään näköinen vehje! Ja vielä täyttä metallia ja puuta, aijai... Kuola vaan valuu kun noita kuvia kattelee.

30 päivää sitten kirjoitin tämän blogin ja nyt viikonloppuna vasta pääsen kokeilee ( toivottavasti ). Time flies!
Päivitän tämän jälkeen!

Aika kova ase

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä uutista, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus