Airsoftin tulevaisuus EU:n alueella

EU käsittelee tällä hetkellä lakialoitetta, jonka avulla kaikilta EU:n siviilikansalaisilta evättäisiin lupa omistaa tiettyjä puoliautomaattisia aseita. Lakialoitteessa myös mainitaan lopullisesti deaktivoidut aseet sekä replikat, joka pahimmassa tapauksessa myös merkitsisi esim. airsoftaseiden täyskieltoa. Tätä perustellaan mm. rikollisuuden ja terrorismin kitkemisellä, vaikka suurimmassa osassa tapauksia käytetään täysin laittomia ja ulkomailtakin tuotuja aseita. Myös suomalaiset poliitikot ovat asiasta jo kirjoittaneet ja olleet huolissaan mm. vapaaehtoisen maanpuolustuksen tulevaisuudesta.

Meidän tulee olla huolissamme rakkaan harrastuksemme tulevaisuudesta.

Tässä EU:n lakialoite englanniksi ja sen alapuolella addressisivun osoite, jossa voi antaa tukensa järjettömän lakialoitteen vastustamiseksi.

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-6110_en.htm

https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership

Kommentit

Uutista ei ole vielä kommentoitu.
Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä uutista, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association Ry, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus