Huomaa! Sivut ovat testivaiheessa, joten ongelmia voi vielä löytyä, jos näin on, ilmoitathan asiasta foorumiin.

Vuosikokous 2017

Vuosikokouksen aika taas. Paikkana sama Mustasaaren virastotalon neukkari kuin viimevuonnakin. Ollaan täsmällällisiä!

EDIT: siis tien toisella puolella sijaitseva Folkhälsanin talon neukkari.!!! /EDIT

25.2.2017 Klo 13:00 – 16:00

Kokouskutsu

Esityslistaa

Wasalandia Talkoot!

Postailemme harvoin, mutta asiaa. Elikkäs nyt on käyny sellanen juttu että, Vaasalaiset saavat alkaa airsoftaamaan Wasalandiassa! Yhdistyksenne on saanut Wasalandian portteihin avaimen ja alueen käyttöoikeuden. Nyt me tietysti tarvitsemme teitä, rakkaat jäsenet ja aktiivit ja vähemmän aktiivit, sillä mikään ei tietysti tule hopealautasella tarjoiltuna.

Tarkoitus on siis käydä paikkaa laittamassa pelikuntoon ennen ensimmäisiä pelejä ja ajankohta ensimmäiselle talkooretkelle on 15.6. klo 16:00->

Allekirjoittanut saapuu paikalle hieman ennen avaamaan portteja, ja päästämään väen sisään.

Varustuksena hyvät kengät, työhanskat, juotavaa. Työkaluja hyviä on harjat ja tasakärkiset lapiot. Jätesäkkiä, yms.

Mitä nopeammin paikka on siistitty pelikuntoon, sitä nopeammin siellä pelataan!
Jos tuntuu että sinulla on jotain hyödyllistä asiaan liittyen, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Terv, Puheenjohtajanne, Lauri Heinonen.

Vuosikokous 2016

Tervetuloa Vaasa Airsoft Association Ry:n vuosikokoukseen 27.2.2016 klo 13-15. Kokouspaikkana toimii Folkhälsanin kokoustila osoitteessa Niilontie 1, 65610 Mustasaari. Kaikki ovat tervetulleita kokoukseen.

Kokouskutsu PDFnä KLIKS!

Esityslista PDFnä KLIKS!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Vaasa Airsoft Associationin puolesta toivotamme kaikille softaajille ja kaikille muillekin rauhallista ja hyvää joulua sekä onnellista sekä uutta vuotta 2016!

Myös MPK:lta tuli kiitosta aktiivisille kuula-ase harrastajille tämän kuluneen vuoden osalta!

Airsoftin tulevaisuus EU:n alueella

EU käsittelee tällä hetkellä lakialoitetta, jonka avulla kaikilta EU:n siviilikansalaisilta evättäisiin lupa omistaa tiettyjä puoliautomaattisia aseita. Lakialoitteessa myös mainitaan lopullisesti deaktivoidut aseet sekä replikat, joka pahimmassa tapauksessa myös merkitsisi esim. airsoftaseiden täyskieltoa. Tätä perustellaan mm. rikollisuuden ja terrorismin kitkemisellä, vaikka suurimmassa osassa tapauksia käytetään täysin laittomia ja ulkomailtakin tuotuja aseita. Myös suomalaiset poliitikot ovat asiasta jo kirjoittaneet ja olleet huolissaan mm. vapaaehtoisen maanpuolustuksen tulevaisuudesta.

Meidän tulee olla huolissamme rakkaan harrastuksemme tulevaisuudesta.

Tässä EU:n lakialoite englanniksi ja sen alapuolella addressisivun osoite, jossa voi antaa tukensa järjettömän lakialoitteen vastustamiseksi.

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-6110_en.htm

https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership

Rekisteröityminen

Sivut on korjattu ja sivuille voi taas rekisteröityä. Ilmoitelkaa normaaliin tapaan foorumeille jos tulee ongelmia vastaan.

Etsitkö vanhempaa uutista? Kokeile Uutisarkisto.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus