Moro,

Tota noin, täs viestissä on vähän useampaa asiaa niin en oo varma mihkä väliin sen olisin heittäny, siirtäkää tai neuvokaa vastaavan varalle vain, sori jos sotken forumeita. =)

Eli, voisin lauantaina käydä Lintuvuorella tutustumassa.
Oon uus naama täälläpäin. 32v. Oon ennen pelannut airsoftia aika aktiivisesti, mut tässä on ollut useampi vuosi taukoa enkä nyt enää voi yhtään päteä et muistais mistään mitään, periaatteessa ihan nollista taas lähdetään. Multa löytyy isoin osa kamoista jo valmiina. Bollen suojalasit, ASGn sähkökivääri missä on semmonen jousen pikavaihto, eli tarvittaessa saa säädettyy oliks se nyt 0.9 - 1.9 joulen välillä. Mitään pienempää asetta ei oo, mut tuskin tarvin jos toi Lintuvuori on joku pusikko. Plus sit vaan hinataan tehoja sopiviks?

Niin biokuulat pistin tilaukseen, tsiigasin säännöistä.

Jotain rompetta mun pitäis vielä hankkia, mut tällä hetkellä akuutein olis semmonen pikalatauspuikko, mikä hitto se nyt edes oli... Mulla on meinaan yks Hicap lipas ja kaks pikkulipasta, mut ei sitä hiton latauspuikkoa. Ja jos jollakulla on ylimääräinen puhdistuspuikko piippuun. Semmoset mä ostan mieluusti jos jollakulla on nurkissa pyörimässä.

Niin joo ja se tärkein juttu, Lintuvuori on ihan vierasta seutua. Tos oli yks viesti missä oli ajo-ohjeita, mut jos sais jonkun yhteystiedot backupiksi niin olis kyl tosi kiva. Mut tavoittaa numerosta nolla-neljä-neljä-nolla-151108, tai messengeristä / facebookista Henri Tervapuro.

-Henri

Oh niin joo ja ihan kiinnostais liittyä yhdistykseen. Mut voidaan vaiks jutella sit viikonloppuna.

[url=https://www.google.com/maps/place/Vaasa+Airsoft+Association/@63.1159495,21.7558221,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x46878a4014e0cd41:0x173ee23f47ac467b!8m2!3d63.1159471!4d21.7580108]Google-maps linkki alueelle.[/url]

"latauspuikko" on about 15v vanha keksintö, suosittelen ihan vaan "speedloaderia" :D annan sellasen sulle lauantaina jos löydän jostain extran. Saadaan kyllä lippaas latinkiin enivei.

Biokuulat on pakolliset juu, Lintuvuori on pusikko, 1,7J.

Saa sotkea foorumeita :) seuraan aktiivisesti mitä täällä menee, vaikka hiljaselta vaikuttaakin :)

Terv, yhdistyksen PJ Lauri Heinonen

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä ketjua, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association Ry, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus