Ex-softaaja täällä laittamassa luottopyssyn myyntiin. Kyseessä on kwc / cybergunin s&w m&p40 pistooli.
Ase on Co2-toiminen ja väriltään dual tone (runko hiekka, metalliluisti musta).
Ase on testattu ja toimivaksi todettu.
Ase on ottanut hieman osumaa ennen eläköitymistään (metalliluistissa hieman naarmuja ja kahvan tyvessä kolhu), mutta ei sen suurempia kosmeettisia haittoja. Mukaan lähtee luonnollisesti ase laatikoineen, lipas (15 kuulaa), kuuskulmatyökalu ja kaupanpäälliseksi 10kpl co2-kapseleita.

Tämän linkin takaa löytyy aseen kaikki olennaiset specsit (HUOM. Sama ase, mutta vain eri värinen):

https://www.milgear.fi/fi/product/kwc-m40-m-p-40-co2-metalliluisti/6467

Ja tästä vielä havainnollistava kuva myytävän aseen oikeasta väristä:


https://goo.gl/images/oWumYk

Hintapyyntö 60€

Viimeksi muokattu: 22:06 2018 klo: 18:17:47 / Sandelspapi

Onko se Pistooli vielä myytävänä

Juu kyllä se on, en käy täällä foorumilla hirveen usein niin otatko facebookissa yhteyttä jos oot kiinnostunut? Löytyy nimellä Tommi Koho (mustavalkoinen profiilikuva)

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä ketjua, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association Ry, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus