RAJA: Tulikaste

Hei! Kiinnostaako hieman hitaampitempoinen MILSIM-henkinen sisseily isolla pelialueella? Mikäli kiinnostaa, niin Jalasjärvi Airsoft Ry tarjoaisi juuri sellaista elokuun loppupuolella nimellä RAJA: Tulikaste

Noin 24 h kestävässä pelissä kahden valtion joukkueen vahvuiset erikoisosastot suorittavat tiedustelua, sabotointia, suurhyökkäyksen- ja sen torjumisen valmistelua ja monia muita tehtäviä omalla ja vihollisen toimialueella. Aluetta löytyy reippaasti yli 1000 ha, joten pieneksi alue ei jää! Peli kestää lauantaista 26.8 sunnuntaihin 27.8 ollen kokoajan päällä. Peliin otetaan 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Pelialue löytyy Jalasjärven Ilvesjoelta Etelä-Pohjanmaalta. Lisätietoa pelistä nettisivuillamme:

http://www.jvisoft.net/tapahtumat/eventinfo.php?event=818

Tärkeimmät tiedot:
Aika: 26-27.8.2017
Paikka: Jalasjärvi, Etelä-Pohjanmaa
Max pelaajamäärä: 50 hlö
Ikäraja: K15
Pelimaksu: 5 € (yhdistyksen jäsenet ilmaiseksi)
Biokuulapakko!

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä ketjua, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association Ry, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus