Pidempi airsoft scenaario Lintuvuorella.
Muna-rally airsoft-peli kertoo kuvitteellisesta yksityislentokoneen pakkolaskusta ja tuhoutumisesta Lintuvuoren alueelle. Koneen lastina on ollut kuuluisia kadonneita Fabergé munia. Munat ovat miljoonien arvoisia ja siksi alamaailmakin on niistä hyvin kiinnostunut. Siitä alkaakin kilpailu alamaailman ja erikoisjoukkojen välillä. Kumpi löytää munat ensin. Munia on tietojen mukaan kadoksissa seitsemän, mutta huhutaan, että myös kaksi keisariperheelle toimittamatonta munaa oli nyt ollut lentokoneessa.

Perustietoa
Pelaajaraja max.45
Ikäraja 12 vuotta.
Pelialue Lintuvuori

Ilmoittautuneiden pelaajien kesken arvotaan 5kpl MILGEARIN lahjakorttia.


Viimeksi muokattu: 30:03 2017 klo: 06:41:21 / SotilasJane

Minä ja Harri osallistutaan! :D

Onko jotain varusterajoja tai vastaavaa?

Pelissä pätee Vaa:n säännöt, muonitusta ja juomista kannattaa varata mukaan koska peli toivon mukaan kestää 3-4 tuntia yhtä jaksosesti. Muuten mennään punaset vastaan keltainen tyylillä.

Viimeksi muokattu: 28:03 2017 klo: 07:11:31 / SotilasJane

Lauantai spesiaali Muna-rally on jatkuva erikoispeli Lintuvuoren pelialueella. Peli alkaa kello 12:00 eli paikalla pitää olla ajoissa :) Peli kestää yhtä jaksoisesti 3-4 tuntia. Pelin suunnitellut SotilasJane, kentällä avustaa Markku.
Alustavia tehtäviä pelissä.
-Suunnistusta (rastit löytyvät kartasta joka jaetaan pelipaikalla.)
-Lääkintämiehet
-Jokin yllätys tehtävä.
-Kohteen etsintä ja kuljetus.
-Respat kellolla.
Ikäraja peliin on 12 vuotta koska pelissä liikutaan paljon ja maasto on vaativaa sekä kartan lukutaitoa tarvitaan.
Peli on käynnissä kokoajan ja tehtäviä suoritetaan siinä samalla. Muu huolto ja syöminen/juominen toteutetaan pelin yhteydessä. Silmälasit/silmäsuojaimet pidetään KOKO PELIN AJAN PÄÄLLÄ.
Offgame alueena toimii ampumaradan parkkipaikka johon voi tarvittaessa siirtyä huoltamaan.

Viimeksi muokattu: 28:03 2017 klo: 07:12:31 / SotilasJane

Taas pärähtää!!
Nyt on mahtavia uutisia kaikille Muna-rallyyn osallistuville.
Airsoftliike MILGEAR on iloksemme lähtenyt tukemaan peliämme ja
antaa 5kpl lahjakortteja arvottavaksi kaikkien peliin (ilmoittautuneiden) osallistuvien kesken.

Viimeksi muokattu: 30:03 2017 klo: 06:42:19 / SotilasJane

Nevermind, mukana ollaan!

Viimeksi muokattu: 31:03 2017 klo: 16:12:20 / Hawkins

No nyt kyllä kannattaa ilmoittautua kun Tradesoftikin lähti mukaan ja antoi arvontapalkintoja.
Kohta arvontapalkintoja on niin paljon et jokainen ilmottautunut saa jotain :)

Viimeksi muokattu: 01:04 2017 klo: 05:54:22 / SotilasJane

Jos ette ilmottaudu kalenteriin, laittakaa edes tänne: https://www.facebook.com/events/1650773951605159/

Yleiset pelisäännöt:
-Pelissä on voimassa VAA:n yleiset pelisäännöt ja virirajat.
-Silmäsuojaimet ovat pakollisia.
-Mukana punainen ja keltainen hihanauha + 1 valkoinen haavanauha.
-Radio hyvä olla ja paperia ja kynä.
-Eliminoituminen: Ensimmäisestä osumasta kuka tahansa oman joukkueen jäsenestä voi sitoa pelaajan omalla haavanauhalla (jokaisella pelaajalla 1x oma haavanauha) ja palauttaa pelaajan peliin. Toisesta osumasta vain lääkintämies voi sitoa pelaajan haavanauhalla (lääkintämiehellä omia haavanauhoja). 10min. vuotoaika, jos pelaajaa ei tämän ajan kuluessa sidota eliminoituu pelaaja pelistä ja joutuu menemään respalle. Kolmannesta osumasta pelaaja joutuu myös menemään respalle. Sidontaa odottavan pelaajan voi myös puukottaa jolloin pelaaja joutuu menemään välittömästi respalle. (Kosketus kädellä pelaajaan riittää.)
-Respaus: Lähtöpaikoilla 15 min välein. Lähtöpaikoilla on kellot, jotka näyttävät respaus ajan eli kun kello näyttää tasan, 15min. yli, puoli ja 15min. vaille. Tällöin myös haavanauhat nollautuu.
-Lääkintämies: Lääkintämiehen tehtävää voi vaihtaa pelin aikana eli saman pelaajan ei tarvitse olla koko peliä lääkintämies vaan voi luovuttaa lääkintämies nauhan jollekin muulle pelaajalle kesken pelin, mutta ei eliminoituneena.
Tehtävälista:
Munien keräys
Pelialueelle on pudonnut lentokoneen syöksyessä maahan seitsemän (7) erikokoista ja näköistä munaa. Pelaajien tulee etsiä/löytää munia pelin ollessa käynnissä ja kuljetettava munat omaan tukikohtaan (ei omaan respaan). Vastapuoli voi yrittää varastaa munia itselleen joko ampumalla munan kantajan jolloin muna pitää jättää heti siihen paikalle. Munia ei saa peittää eikä piilottaa. Munia voi myös yrittää hakea vastapuolen tukikohdasta (lipun ryöstön omaisesti). Se joukkue joka saa kaikki 7 munaa tukikohtaansa saa tietoonsa lukkotehtävään yhden oikean numeron oikeaan paikkaan.
Suunnistustehtävä
Pelialueella on neljä (4) pistettä joissa joukkueiden pitää käydä. Jokaisella pisteellä on erivärinen nauha, kun joukkue on kerännyt kaikki neljä värinauhaa. Toimittaa joukkue kaikki 4 nauhaa pelinjohtajalle tämän tukikohtaan. Sen jälkeen pelinjohtaja antaa joukkueelle avaimen joka liittyy lentokone tehtävään. Kolmella suunnistuspisteellä on myös numero joka pitää ottaa muistiin. Numerot liittyvät lentokone tehtävään.
Lentokone
Kun edelliset tehtävät on suoritettu ja joukkueella on 3 numeroa ja avain. Voi joukkue ryhtyä suorittamaan lentokonetehtävää. Lentokoneessa on lukittu arkku jossa on keisariperheelle toimittamattomat munat. Arkku on lukittu kahdella (2)lukolla. Toinen on munalukko johon käy avain jonka sai pelinjohtajalta. Toinen lukko on yhdistelmälukko johon pitää saada 3 numeron luku oikein jolloin lukko aukeaa. Numerot saa siis suunnistustehtävästä, mutta numerot eivät ole oikeassa järjestyksessä. Kun arkku on saatu vapautettua lukoista pitää se kuljettaa pelinjohtajan tukikohtaan. Arkkua voi toinen joukkue yrittää vielä ryöstää matkalla. Se kumpi joukkue toimittaa arkun tukikohtaan voittaa pelin.

Viimeksi muokattu: 01:04 2017 klo: 14:13:23 / SotilasJane

Huomaa! Sinulla ei ole oikeuksia kommentoida tätä ketjua, Kirjaudu vastataksesi.

Vaasa Airsoft Association on airsoft -pelaajille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on parantaa ja tukea airsoft -harrastusta Vaasan alueella.

Yhdistys aloitti toimintansa 2010 ja seitsemän perustajajäsenen voimin lähdettiin miettimään miten alueen airsoft harrastusta voitaisiin parantaa. Yhdistys solmi myös yhteistyösopimuksia Suomessa toimivien airsoft ja siihen liittyvien liikkeiden kanssa, jotta yhdistyksen jäsenet voisivat ostaa tuotteita kyseisistä liikkeistä alennetuun hintaan.

Vaasa Airsoft Association Ry, tai tuttavallisemmin VAA, on pelaajille suunnattu järjestö, johon kaikki ovat tervetulleita. Jos haluat olla mukana toiminnassa, liity mukaan!

Terveisin, Vaasa Airsoftin hallitus